• logo
  • E-mail: info@dogwear.sk
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00,- €

Himalájska tyčinka pre psov (Veľkosť S,M,L,XL)

Himalájska tyčinka pre psov (Veľkosť S,M,L,XL)
(obrázky majú len ilustračný charakter)
ID produktu
1000225
5.58,- € bez DPH
6.70,- €Cena s DPH
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
HIMALÁJSKA TYČINKA PRE PSA - ultimátna bio-kvalita bez chémie,
vyrobená z kvalitného belgického mlieka, sušeného po dobu 3 mesiacov

Nemusíte zdolávať Everest, aby ste psíkovi mohli dopriať to najlepšie. Prinášame nový originálny pamlsok, inšpirovaný tradičnou himalájskou receptúrou. Himalájska tyčinka je odolná žuvacia dobrota z kvalitného belgického mlieka, sušeného po dobu 3 mesiacov. Výsledkom je extra tvrdý dentálný pamlsok, ktorý si váš chlpáčik zamiluje!

zabaví psíka na hodiny
napomáha dentálnej hygiene
bez lepku
minimálny obsah laktózy
vysoký obsah proteínu a vápnika
nerobí neporiadok a nezapácha
Tyčinka je vytvorená na základe receptúry z Himalájí, kde pastieri nechávali zrieť mesiace mlieko z Jaka a kravské mlieko a neskôr ho pri pastve žuvali. Mlieko sušením stráca väčšinu laktózy, ale proteíny a vápnik zostávajú. Pre psov je to tak perfektná dentálna / proteinová maškrta, ktorá dokáže zabaviť psíka aj na niekoľko hodín. A psíkom žuvanie tvrdého "syra" naozaj chutí!

Zloženie: Tyčinky sú vyrobené len z mlieka. Ide o mlieko priamo od belgických farmárov z voľného chovu z pastvín. Výrobňa je riadená systémom HACCP pre predchádzanie rizík pri produkcii a má certifikáciu IFS pre výrobu pre ľudskú spotrebu. Jednoducho to najlepšie, čo je možné psom ponúknuť.

VLASTNOSTI:

Kategória:Pamlsky a odmeny pre psov
Hmotnosť:0.05 kg

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 Varianty produktu
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.